Uw reis begint bij Boom Travel!

Boom Travel is een vader- en zoon touringcarbedrijf met jarenlange ervaring in veilig en comfortabel reizen. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke service en een warme, gastvrije sfeer. Onze passie voor reizen en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale keuze voor al uw vervoersbehoeften.

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, wij bieden hoogwaardige vervoersdiensten die perfect aansluiten op uw wensen. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat elke reis een onvergetelijke ervaring wordt. Van dagtochten en meerdaagse reizen tot zakelijke evenementen en groepsuitjes, wij regelen het met oog voor detail en een glimlach.

Bij Boom Travel staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn trots op onze moderne, milieuvriendelijke touringcars die bijdragen aan een groenere toekomst. Door te kiezen voor Boom Travel, kiest u niet alleen voor comfort en veiligheid, maar ook voor een bewuste keuze die bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Ervaar het verschil van een familiebedrijf dat met passie en zorg uw reis tot een succes maakt. Welkom bij Boom Travel – waar elke reis begint met een glimlach.

Wij zijn trotse partner van:

Nevobo
Aafje
Aafje
Nevobo
Aafje
Aafje

Comfortabel groepsvervoer voor elke gelegenheid

Wagenpark

Midibus

Midibus

Teamuitje of uw zakelijke contacten van Schiphol halen? Of een uitje met je vriendengroep? Dan is deze midibus een perfecte keuze!

Zitplaatsen: 28+1

Boom Travel

Touringcar

Ervaar ongeëvenaarde luxe met onze touringcar. Van comfortabele stoelen tot geavanceerde voorzieningen, reis in stijl en ontspanning.

Zitplaatsen: 49+1

Touringcar

Touringcar

Onze luxe touringcar maakt van uw reis een beleving! Geniet van het entertainmentsysteem waardoor u heerlijk kan ontspannen!

Zitplaatsen: 57+1