Bus verhuur Barendrecht

Wilt u een bus huren in Barendrecht? In Barendrecht en omgeving kunt u een bus huren bij Boomtravel. Boomtravel is een touringcarmaatschappij met een standplaats in de regio Barendrecht. Wij zijn gevestigd op de Eurekaweg 18 in Barendrecht.Boomtravel verhuurd bussen in meerdere afmetingen, zo kunnen wij groepen van 18 tot 500 personen vervoeren. Boomtravel is een jonge en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Barendrecht. U kunt een bus huren van en naar Barendrecht.

Over Boomtravel

Boom Travel is een modern, innovatief en veelzijdig touringcarbedrijf in regio Barendrecht waarbij onze klanten centraal staan.
Boom Travel bus verhuur staat voor compleet verzorgde en goed georganiseerde reizen. Wij zorgen voor vervoer naar alle delen van het land, vervoer op maat zoals u wilt.
Het doel van Boom Travel is succesvol en klantgericht te werk gaan, waarbij persoonlijke communicatie met onze klanten voorop staat.
Onze vriendelijke chauffeurs zijn vakbekwaam en hebben jaren lange ervaring met reizen in binnen- en buitenland. Door hun liefde voor het vak maken zij van iedere rit een prettige reis van en naar uw bestemming.

Bus verhuur Barendrecht

U bent bij ons altijd welkom om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Onder het kopje Aanvraag Offerte kunt u gemakkelijk de desbetreffende gegevens invullen. Wij zullen na uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u liever telefonisch contact?

Bel ons

bus verhuur barendrecht

Offerte aanvragen voor bus verhuur Barendrecht

Vraag met het onderstaande formulier een offerte aan.

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Aantal personen *

  Datum ophalen en tijd ophalen *
  :

  Vertrekadres/Plaats *

  Datum retour en tijd retour vertrekadres *
  :

  Bestemmingsadres/Plaats *

  Opmerkingen